Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec

                                                                                             

Noutăți

Festivalul Nostalgic, Borsec Fest ediția a X-a

Festivalul Nostalgic, Borsec Fest ediția a X-a, 18-20 august 2023 

Stimați participanți, stimați finanțatori!

Ediția Festivalului Nostalgic din acest an a fost una cu adevărat frumoasă, astfel după 10 ani de muncă și bucurie, evenimentul deja a devenit o tradiție.

Adresăm mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment: organizatorilor, sponsorilor, artiștilor, invitaților și în special doamnei Mosneág Ilona, pentru devotament și munca depusă cu atât de mult drag!

Festival Nostalgic / Nosztalgia Fesztivál

Ismét időutazásra hívunk Borszékre minden kedves érdeklődőt. Augusztus 19-21 között, a Nosztalgia Fesztivál kilencedik kiadásán újfent felélesztjük az arisztokrácia századfordulós világát.

Te invităm din nou la o călătorie în timp, în frumoasa staţiune Borsec. În perioada 19-21 august, la cea de-a noua ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului.

Szervezők / Organizatori: Primăria Orașului Borsec/Borszék Polgármesteri Hivatala, Fundația Pro Borsec/Borszékért Alapítvány

Borsecul poate fi vizitat și virtual

La câteva luni de la demararea unei acțiuni de digitalizare a obiectivelor și traseelor turistice din Borsec, proiectul a ajuns, cu succes, la final. Două proiecte au fost depuse în acest scop de către Fundația Pro Borsec în parteneriat cu Primăria Borsec, ambele fiind finanțate de către Consiliul Județean Harghita.

Complexul de Schi Speranța - sezon 2021-2022

Borsec - destinația ta de iarnă!

Condițiile sunt excelente pe pârtiile de schi și la patinoar!

Program:

Luni-Vineri 10-18

Sâmbătă: 09-19

Duminică și sărbătorile legale: 09-18

Baia Ó-Sáros - sezonul de iarnă 2021-2022

Dragi oaspeți

Începând de vineri, 24 decembrie puteţi beneficia din nou de serviciile Băii Ó-Sáros.

Tarife:

Baie, saună, cameră de sare - 50 lei/persoană - 2 ore

Pachet de servicii pentru copii sub 14 ani - 25 lei/copil

Informații suplimentare: 0743 165 228;

Program Baia Ó-Sáros: zilnic între orele 12:00 - 20:00;

Vă rugăm să respectați normele igienico-sanitare necesare. Intrarea se face exclusiv cu certificat COVID. Capacitate maximă: 34 de persoane.

O alee terapeutică se va amenaja în Poiana Zânelor

În primăvara anului 2021, Fundația Pro Borsec a participat la concursul de proiecte organizat de Consiliul Județean Harghita în vederea amenajării unei alei terapeutice. Proiectul a fost declarat câștigător, fondul acordat fiind în valoare de 2500 de lei. Cu sprijinul Primăriei Orașului Borsec, lucrările de amenajare a aleii vor începe în cursul zilelor următoare.

Festivalul Nostalgic se reîntoarce!

După doi ani de pauză, îi invităm din nou pe toți cei interesați la o călătorie în timp, în frumosa staţiune Borsec. În perioada 14-15 august, la cea de-a opta ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului.

Concert trupa Policrom

Trupa POLICROM a fost înființată încă de la începutul anilor 80. De atunci și până în prezent, trupa a participat la sute de evenimente (nunți, petreceri private, spectacole etc) în întreaga zonă a Ardealului și nu numai, abordând de-a lungul timpului un repertoriu muzical variat, din muzica românească și cea internațională.

Astăzi, trupa Policrom se axează pe o interpretare și show 100% live plin de energie. (voce feminină, voce masculină, chitară, clape , tobe, bass) al unui repertoriu de muzică ușoară – divertisment (vals, pop, rock, dance, reggae, latino, funk etc).